Profesionální gastronomické vybavení vám usnadní práci

Provozovat restauraci, kavárnu či bar není jen tak. O úskalí podnikání v gastronomii většinu podnikatelů přesvědčila i v mnoha ohledech stále probíhající koronavirová krize. Ta je totiž v podstatě ze dne na den připravila o zákazníky, tedy konzumenty. Bez nich podnikat v gastronomii opravdu nejde.

Zákazníkům v restauraci musí chutnat. Je třeba, aby se v ní dobře najedli, napili, po všech stránkách strávili příjemné chvilky. Jedině tak se do podniku budou vracet.  A je to právě navracející se zákazník, o něhož se restaurační zařízení dnes perou. I ta, které se primárně zaměřovaly na turisty. Těm je totiž, bohužel, vstup do země stále zapovězen.

Zaměřte se na kvalitu

Co z toho vyplývá? Restaurace jinými slovy musí svým klientům nabízet prvotřídní služby, tedy pokrmy a nápoje. A právě s jejich přípravou kuchařům mohou pomoci sofistikovaní gastronomičtí pomocníci.

Hnětače těsta do každého provozu

V jejich čele bezesporu stojí profesionální hnětače těsta. Nenechte se zmást tímto názvem. Hnětač těsta dnes neovládá jen hnětení. Naopak se jedná o multifunkční přístroj v pravém slova smyslu. Například hnětač AR 200 VL-4, který je k mání na e-shopu atfronax.cz, jež se specializujíce na prodej profesionálního gastronomického vybavení, vám spolu se všemi těsty (včetně piškotového, kynutého a na muffiny) vyšlehá bílek i šlehačku, umele maso, připraví majonézu, bramborovou kaši, cukrovou polevu i bylinkové máslo. V podstatě to je kuchařský robot a sluha v jednom.

Kávovary pákové i automatické?

Šálkem lahodné kávy (a nemusí to být jen brazilská) po neméně dobrém obědě nepohrdne téměř nikdo. Proto by ve vašem gastronomickém vybavení neměl chybět ani profesionální kávovar. Na trhu se setkáte s profesionálními kávovary pákovými a automatickými. Profesionální baristé samozřejmě nedají dopustit na klasické kávovary pákové. Pokud však specializovaného baristu nezaměstnáváte, rozhodně lze doporučit kvalitní kávovar automatický.

Bez myčky nádobí se neobejdete

A co se vším zašpiněným nádobím? To samozřejmě patří do myčky. S ručním mytím se v současných provozech prakticky nesetkáte. Profesionální myčka je rychlá, a především precizní. Nestěžuje si a nevynechá jedinou skleničku. Vy tak budete moci zákazníkům servírovat nádobí čisté jako křišťál. Nemyslete si, i toho si zákazník všimne. Tak, ať se vám daří!

 


Warning: A non-numeric value encountered in /data/web/virtuals/523/virtual/www/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1008