Krůtí nudličky

[dropcap]1[/dropcap]Krůtí nudličky jsou již tradičním pokrmem, který může být podáván s rýži nebo nudlemi.

[dropcap]2[/dropcap]Nakrájíme cibulku a slaninou, poté jemně plátek krůtího masa.
Přidáme olej a máslo na pánev a osmažíme cibuli a slaninu. Pak přidejte maso a smažíme důkladně všechno dohromady.

[dropcap]3[/dropcap]Když je maso hotové, vyjměte ho z pánve a udržujte v teple.
Očistěte mrkev a nakrájejte,  přidejte do hrnce.

[dropcap]4[/dropcap]Přidáme víno a smetanu, sýr a necháme vařit všechno. Dolijeme vývar a ochutíme solí, pepřem a citronovou šťávou.

Ingredience:

  • 60 g másla
  • 100 g slaniny
  • 200 g mrkve
  • 1 kilogram krůtího
  • 1 špetka sole a pepře
  • 200 ml šlehačky
  • 200 g taveného sýra
  • 20 g pažitky
  • 100 ml Slunečnicového oleje
  • 240 ml vývaru
  • 250 ml bílého vína
  • 1 shot citronové šťávy
  • 200 g cibule