[dropcap]1[/dropcap]Krůtí nudličky jsou již tradičním pokrmem, který může být podáván s rýži nebo nudlemi.
[dropcap]2[/dropcap]Nakrájíme cibulku a slaninou, poté jemně plátek krůtího masa.
Přidáme olej a máslo na pánev a osmažíme cibuli a slaninu. Pak přidejte maso a smažíme důkladně všechno dohromady.
[dropcap]3[/dropcap]Když je maso hotové, vyjměte ho z pánve a udržujte v teple.
Očistěte mrkev a nakrájejte, přidejte do hrnce.
[dropcap]4[/dropcap]Přidáme víno a smetanu, sýr a necháme vařit všechno. Dolijeme vývar a ochutíme solí, pepřem a citronovou šťávou.
Ingredience:
- 60 g másla
- 100 g slaniny
- 200 g mrkve
- 1 kilogram krůtího
- 1 špetka sole a pepře
- 200 ml šlehačky
- 200 g taveného sýra
- 20 g pažitky
- 100 ml Slunečnicového oleje
- 240 ml vývaru
- 250 ml bílého vína
- 1 shot citronové šťávy
- 200 g cibule
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup