Tento recept pochází z české kuchyně. Dnes je Liptov je typická rakouská pomazánka.
[dropcap]1[/dropcap]Za tímto účelem vezměte dostatek másla dobře promíchejte s tvarohem v misce – neměly by zůstávat kusy másla.
Oloupeme cibuli a velmi jemně také okurku, ančovičky, kapary a za stálého míchání přidáme do směsi tvarohu a másla.
[dropcap]2[/dropcap]Nyní přidáme zakysanou smetanu a hořčici, vmíchejte důkladně do hmoty. Ochutíme solí, pepřem, kmínem a paprikou dle vaší chuti.
Ingredience:
- 150 g másla
- 3 ks nakládaných okurek(sladká a kyselá)
- 10 ks kapary
- 1 lžíce kmínu
- 1 lžíce Papriky (sladké)
- 1 špetka pepře
- 1 špetka sole
- 3 ks ančoviček
- 3 lžíce zakysané smetany
- 1 lžíce hořčice
- 250 g tvarohu
- 1 ks cibule
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup