Maso (krůtí, kuřecí nebo vepřové maso – nejlépe se hodí dušené vepřové maso) nakrájíme na kostičky (cca 3×3 cm).
Oloupejte cibuli, nakrájíme na malé kousky a orestujeme na velké pánvi s trochou oleje a stále mícháme.
Přidáme masové kostky s restovanou cibulí do hrnce a necháme upéct.
Přidáme papriku a hovězí vývar – maso musí být zcela ponořené.
Přidáme sůl, pepř, kmín, majoránku, bobkový list a nakrájené stroužky česneku a také rýži. (Se zavřeným víkem) necháme podusit 50-60 minut dokud je přítomna voda v hrnci.
- 0,5 l vývaru
- 1 špetka kmínu
- 1 ks bobkového listu
- 1 špetka majoránky
- 1 lžíce oleje
- 1 ks pálivé Papriky
- 3 ks sladké Papriky
- 1 špetka pepře
- 300 g rýže
- 1 špetka sole
- 0,5 kilogram vepřové masa
- 2 ks cibule
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup