[dropcap]1[/dropcap]Omyjte brambory, uvařte, oloupejte a necháme vychladnout, poté nakrájíme na plátky.
Vařené hovězí maso nakrájíme na hrubé nudličky.
Nakrájíme cibuli na jemno a osmažíme ve velké pánvi s olejem.
[dropcap]2[/dropcap]Brambory a hovězí přidáme na pánev pokračovat v pečení – se solí, pepřem, majoránkou a kmínu koření.
Osmažíme dozlatova.
[dropcap]3[/dropcap]V druhé pánvi rozehřejte trochu másla, rozklepneme vejce a uděláme smažená vejce smažit.
Podáváme smažená vejce s Gröstl.
Ingredience:
- 1 máslo
- 4 ks vajíček
- 1 nať nasekané petrželky
- 250 g vařeného hovězí
- 1 špetka římského kmínu
- 600 g brambor
- 1 špetka majoránky
- 2 dcl oleje
- 1 špetka sole a pepře
- 1 ks cibule
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup