Pancetta od babičky

Slaninu si nejprve nakrájíme na kousky (čím větší, tím je delší doba vaření), a osmahneme na pánvi společně s česnekem, cibulí a pestem. Vše osolíme, přidáme pepř, oregáno a rozmarýn.

Přidáme loupaná rajčátka a necháme na mírném ohni vařit cca 40 minut. Přidáme trochu vody a smetany. Vaříme dalších 30 minut, přidáme cherry rajčátka a necháme povařit ještě 15 minut. Dochutíme a podáváme s jemnými nudlemi a bagetkou.

Ingredience: 

  • 750 g pancetty
  • 3 Stroužky česneku
  • 1 Cibule
  • 2 lžičky Pesta
  • 1 plechovka nakrájených a oloupaných rajčat
  • 1 sklo Rajčatová omáčka (250 ml)
  • 1 hrst Cherry rajčat

Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Warning: A non-numeric value encountered in /data/web/virtuals/523/virtual/www/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1008