[dropcap]1[/dropcap]Nejprve necháme špenát rozmrazit a poté ho nasekáme – můžeme použít také čerstvý špenát.
Nyní nakrájíme cibuli na jemno a osmažíme na tuku.
[dropcap]2[/dropcap]Chlebové kostičky smícháme s vejci, mlékem, špenátem, cibulí a špetkou sole.
Umístěte mouku do směsi a mokrýma rukama tvoříme knedlíky. Pokud je těsto příliš měkké, přidáme strouhanku. Vložíme do vroucí osolené vody na 15 minut.
[dropcap]3[/dropcap]Špenátové knedlíky polijeme s hnědým máslem a nastrouhaný parmazánem.
Ingredience:
- 50 g másla
- 2 ks vajíček
- 3 dkg strouhaného parmezánu
- 1 ks malé cibule
- 0125 l vlažného mléka
- 200 g mouky
- 1 špetka sole
- 350 g chlebových kostek
- 750 g mraženého špenátu
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup