Cannelloni

Uděláme nejdříve náplň. Smícháme cottage s tvarohem, přidáme nadrobno nakrájené rajče, prolisovaný česnek a ochutíme solí a kořením. Naplníme cannelloni. Na omáčku si připravíme nadrobno nakrájenou cibuli, plechovku oloupaných rajčat, protlak a víno. Orestujeme a vše smícháme na pánvi s olivovým olejem. Do pekáče vložíme cannelloni, přelijeme omáčkou, zakryjeme a necháme péct asi 50 minut. Poté odkryjeme, posypeme nastrouhaným sýrem a necháme dopéct.

  • cannelloni,
  • 100 g nastrouhaného sýra
  • náplň : 250 g jemného tvarohu,
  • 3 kelímky cottage s pažitkou,
  • 1 rajské,
  • sůl,
  • mleté bílé koření,
  • 2 stroužky česneku
  • omáčka : 1 plechovka loupaných rajčat v omáčce,
  • 1 rajský protlak,
  • 2 dl suchého červeného vína,
  • 1 cibule,
  • olej,
  • bazalka