Tatarský biftek

Odstraníme z masa blány, pomeleme v mlýnku alespoň 3x, ať je maso jemné. Vše dáme do misky, přidáme najemno nakrájenou cibulku, kečup, hořčici, trochu worchesteru, sůl, pepř, přidáme kvůli barvě červenou papriku. Dále mletý kmín, jemně pokapeme chilli omáčkou, maggi a naposled žloutky.  Vše ručně promícháme, případně dochutíme. Na pánvi osmažíme topinky, připravíme česnek a můžeme podávat.

  • hovězí svíčková 600g ,
  • 2 žloutky,
  • nadrobno nakrájená cibule,
  • hořčice,
  • kečup,
  • lžička sladké mleté papriky,
  • lžička mletý kmín,
  • drcený bílý pepř,
  • sůl,
  • worchesterová omáčka,
  • chilli omáčka,
  • maggi,
  • česnek,
  •  olej,
  • chléb
Sdílejte
Předchozí článekAmaretti
Další článekBramboráky