Babiččina česneková polévka chutná velmi chutné. Vaši blízcí budou potěšeni tímto lahodným receptem.
[dropcap]1[/dropcap]Pro česnečka vezme máslo a rozehřejeme jej v pánvi, osmažíme stroužky česneku za míchání, přidáme víno a zalijeme vodou.
Dobře míchat a při nízké rychlosti po dobu 10-15 minut nadále vařit.
[dropcap]2[/dropcap]Přidejte smetanu, petržel a pyré z mixéru, nechte vařit znovu a dochutíme solí a pepřem.
Ingredience:
- 3 lžíce másla
- 1 trs najemno nasekané petrželky
- 400 ml teplé vody
- 10 stroužků česneku
- 1 pytlík dýňových semínek
- 250 ml světlého bílého vína
- 250 ml smetany
- 1 lžíce oleje
- 1 špetka sole a pepře
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup